Folk som ens bryr sig

Alltså vad är det för skillnad på mig & alla andra?
Folk påstår att jag är sämre än alla andra bara för jag skär mig och har anorexi.
Ska jag sitta och klanka ner på folk som har för stor näsa, utåt stående öron eller går snett med fötterna?
Nej för jag accepterar FOLK som dem är.

JAG ÄLSKAR ATT SKÄRA MIG, JAG NJUTER AV DET.
VAD ÄR FELET?


CHOCK

Jag vaknade med ett ryck, det kändes precis som om någon hällt en kanna med vatten över mig. Svetten bara rann från mig, men det första jag tänkte var, jag går på toaletten för att duscha av mig, men när jag såg mig i speglen (vilket är min värsta ovänn) så såg jag att att den var torkat blod på min hals som i ett S ungefär det såg helt fejkat ut., Jag blev riktigt rädd. Så med panik sprang jag ut från toaletten jag fick ett psykfall jag visste inte var jag skulle bli av. Man jag iprincip säga att jag blir minst lika stark som hulken. Men till sist fick mina fosterföräldrar hejd på mig. Till sist fick jag mina "lugnande" tabletter, och somnade efter en kort tid.

Nu sitter jag här, känner mig helt nerdrogad ! Känns som om jag ska spy


Min hobby


Jag älskar detta, de är det jag lever för!


Bädda ner mig

Nu ska jag faktist bädda ner mig i min säng.
Jag somnar alltid med ett rakblad på mitt nattduksbord, brukar även bära den runt halsen i en silvrig kedja som jag fick av min farmor när hon dog. När Eulalia skriker på mig, är det enda sättet att få tyst på henne att jag skär mig själv längst nedre delen av ryggraden, för jag når inte längre upp precis. Men det är en sådan skön känsla. Det är enda gången jag får tyst på henne, det är den enda gpngen jag känner glädje i mig själv. För då för stunden är jag mig själv, ingen som bestämmer över mig eller något.


PIZZA ?

Jag tycker det skulle hetat glädje dödare istället för pizza !
Mitt riktiga JAG älskar pizza över allt annat, men den där saken som sitter inne i mitt huvud säger åt mig att jag inte får äta sådan fet mat. Det sätter sig på kroppen direkt,. Människan som sitter inne i mitt huvud heter Eulalia, hon är en riktigt elak typ, men det är hon som bestämmer över mig helt och hållet. Det går verkligen inte att förklara, jag skulle vilja gräva mig så långt ner i marken som möjligt, för detta tar stryk på en någon så in i hoppsan. Men Eulalia kan faktist också vara en riktig ängel, hon berömmer mig när jag gjort något bra. Som att hoppa över måltider, motionera, stoppat ner fingrarna i halsen och spytt, när jag tagit tabletter för att kunna gå ner i vikt och även när jag har brustit ihop, då har hon verkligen förklarat hur värdelös jag är.


Kan ni tänka er att en pizza inehåller 1000 kalorier om inte mer?


Ångesten flödar

Kan ni tänka er? Jag har den där klumpen i magen dagligen. Jag vill bara stoppa ner fingrarna i halsen och spy upp allting som finns inuti mig. Jag tycker det är en härlig känsla just för stunden, att få stoppa ner fingarna och bara försöka få upp allting. Men ibland är det väldigt svårt, har man inte ätit på någon dag så fungerar det verkligen inte. Man kan ha fingarna i halsen i en evighet, man klöks , det till och med börjar blöda lite smått för att man har fått sår uppe i gummen, men vad gör det`? Det är inte i munnen allt fett sitter, så jag skiter faktist i om jag ska gå mer sår i gummen, bara jag blir smal. SMAL SMAL SMAL det är de enda som finns i huvudet!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0